volg ons op facebook
letters verkleinen letters vergroten
Image rotator

Individueel zorgplan voor ouderen

Wij bieden 24-uurs zorg door gediplomeerd en ervaren personeel. Het complete zorgpakket, van huishoudelijke hulp tot volledige verpleging, wordt specifiek op uw wensen afgestemd op basis van een op te maken individueel zorgplan.

Bekijk onze huidige personeelssamenstelling en dagbezetting  of
personeelssamenstelling en kerncijfers 2016-2018

Er is genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en begeleiding om de door u gewenste zorg te geven. U houdt hierin zelf de regie. Ons uitgangspunt is dat u tot en met het einde, in ons huis kunt blijven wonen. Dus ook wanneer de zorgbehoefte toeneemt. Verhuizen is dan ook niet meer nodig. (zie uitsluitingscriteria)

Huisarts en Specialist ouderengeneeskunde
De huisarts is uw hoofdbehandelaar, komt u uit de buurt dan kunt u uw eigen huisarts behouden en anders kunt u zich inschrijven bij een huisarts in Wijchen. 
De Meerenburgh heeft een samenwerkingsovereenkomst met een specialist ouderengeneeskunde (SO), deze neemt standaard deel aan het MDO elke twee maanden. Buiten de huisarts om kan de Meerenburgh de SO rechtstreeks inschakelen bij vraagstukken.  

Medicatieveiligheid
Medicatiebeheer wordt door ons verzorgd en wij houden ons aan de strenge richtlijnen die daarvoor gelden. Er is een samenwerkingsovereenkomst tussen de Meerenburgh en Benu apotheek Wijchen centrum.

Uitsluitingscriteria
De Meerenburgh kan bijna alle zorg bieden. Alleen mensen die dwalen/weglopen of overlast veroorzaken voor anderen kunnen helaas niet in de Meerenburgh (blijven) wonen. Dit mede doordat onze deuren 'open' zijn. Mensen met een wlz indicatie mét bopz moeten wij uitsluiten. 

Tevredenheid
In april 2019 is er een tevredenheidsonderzoek gedaan bij onze (op dat moment 8) bewoners. Lees hier het Rapport TVO bewoners 2019.
Hoe wij het doen ten opzichte van andere kleine zorgaanbieders kunt u zien in TVO vergelijking uit branche.

Kwaliteit / documenten
Bekijk hier de volgende documenten
- Kwaliteitsplan 2019
- Kwaliteitsverslag 2018 en -plan 2019
- Privacyverklaring / AVG